Műhelylátogatás

Elsőnek egy ötletes keretbe zárt nagyobb hajót néztünk meg, amin jelenleg dolgozik, de mint a képeken is látni lehet egy pár munkaórába még bele fog telni. A keret amit épített a hajó köré, azt a célt szolgálja, hogy akár egyedül is könnyedén forgathassa a testet így könnyedén tud rajta dolgozni. Ha valaki egyedül csinálja a hajóját szerintem érdemes ellesnie ezt a trükköt, mert eléggé megkönnyíti a hozzáférést! (én a haveros, sörözős felújítás híve vagyok, így nincs szükségem egyenlőre rá)


A már kész hajók egy külön helységben helyezkedtek el, de odafelé menet megpillantottunk egy pár régi alumínium szárnyast az udvaron. Én imádom a fahajókat és semmilyen műanyag nem tud annyira lázba hozni, de ez a két szárnyas mégis igencsak felcsigázott! Még így, elég lepukkant állapotban is el áll az ember lélegzete! Nekem valami olyan érzésem támadt, mintha valami régi sportautót látnék, ami még most is fel tudja venni a versenyt a modern gépekkel! Eléggé tekintélyt parancsoló méretekkel, és eszméletlenül sportos formával rendelkeznek! Ezek is felújításra várnak. Itt szeretnénk emlékeztetni kedves Sándor az ígéretedre:

"Amint kész hívlak titeket!"

Ezek után látogattunk át a raktárba, ahol pár felújított hajóval találkoztunk! Szépek voltak, bár jónéhányat sajna csak alulról láttunk! Ezekről nem sokat tudnék írni, a képeken úgy is látszanak! Fényképeztem még pár széket a rend kedvéért. (ha valakinek erre van ingerenciája, lehet róluk formát venni) Sanyi szívesen használja az epoxi-t felújításkor, mi ettől az anyagtól picit idegenkedünk Balázzsal, de ez a saját megdönthető vélelmünk! Sanyi elmondta, hogy, hogy smint hat a fára, de nem akarok baromságokat írni, így hát az lenne a legjobb, ha ő írná le és mi feltennénk ide! Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, egy csomó érdekes dolgot láttunk és tanultunk! Csak így tovább Sanyi, köszi mindent!!